Kauppatarina AINAGolf Kuopiossa – Pete fittaa talvet AINAGolfissa

Kauppatarina AINAGolf Kuopio

Kauppatarinan ja AINAGolf Kuopion yhteistyö jatkuu vahvana. Tarinagolf ja Kauppatarina ovat olleet vahvasti mukana AINAGolf Kuopion toiminnassa alusta saakka, ja myös AINAGolf 2.0:ssa on Kauppatarinan oma fittauskorneri. Edustettuna on kaikki alan johtavat brändit. 

AINAGolf Kuopio toimii sekä näyteikkunana, että fittausstudiona Kauppatarinalle

Kun uusia tiloja alettiin tulipalon jälkeen suunnittelemaan, oli Pete Partaselle selvää, että myös AINAGolf 2.0:aan lähdetään mukaan rakentamaan Savon laadukkainta golfkeskusta. Tarinagolf -lyöntisimulaattoriin rakennettiin liukuovilla varustettu proshop, missä Kauppatarinan koko valikoima on pitkän talven esillä ja valmiina myytäväksi AINAGolfin asiakkaille. 

“Edellinen talvi meni hienosti AINAGolf Kuopion ensimmäisessä versiossa ja oli täysin itsestäänselvyys, että kun uusia tiloja aletaan suunnitella, on Kauppatarinalla vahvat intressit olla toiminnassa entistä tiiviimmin mukana”, Kauppatarinan yrittäjä Pete toteaa. 

“Meidän täytyy olla siellä missä pelaajat ovat ja AINAGolf Kuopion myötä on selvää että iso osa Savon alueen golfareista harrastavat golfia talvisin täällä. Haluamme olla tarjoamassa alueen golfareille mahdollisimman täydellistä golfkeskuskokonaisuutta, jossa Kauppatarinan rooli on luonnollisesti varustepuoli. Hanskat ja pallot ovat kulutustavaraa ja niitä voi pelaajat ostaa täällä suoraan automaatista, ja kun on aika päivittää mailasettiä, voidaan sopia fittausaika jolloin kaikki tarvittava sopivan setin tai mailan löytämiseen löytyy AINAGolfista.”

 

Kauppatarina Pete Partanen AINAGolf Kuopio
Kauppatarinan yrittäjä Pete Partanen

Ota yhteyttä:

Kauppatarina
Pete Partanen
+358 44 777 3606
pete@kauppatarina.fi